Pages

perjantai 3. heinäkuuta 2009

Yläkerran rappusiin ristipistomatto - To the stairs in upstairs cross-stitch carpets

Maalasin raput ensin tummanruskeiksi, mutta väri oli kuitenkin liian tummaa, joten nyt ne ovat keltaiset. Saa nähdä onko tämä lopullinen väri.

Innostuin välillä tekemään ristipistomattoa. Yläkertaan tulee neljät rappuset ja ajattelin niihin tehdä matot. Pohjakankaan olen ostanut Kirjokkaasta ja lankana on Vennen puuvillalanka Doloreksesta. Malliin on otettu mallia netistä ja osaksi on omaa suunnittelua.

Nyt kesällä on niin paljon muutakin tekemistä, että talo edistyy melko hitaasti. Paljon on kaikenlaisia ideoita mielessä, mutta täytyy laittaa jäitä hattuun. =O) Omaa joulukalenteriakin mietin, kun niitä on jo joissakin blogeissa, mutta hmm...


I painted staircase to a dark brown, but the color was too dark, so now they are yellow. We will see whether this is the final color.

Between excited to do cross-stitch carpet. Upstairs will be four stairs and I thought to make carpets. Ground cloth I bought from Kirjokas and a yarn is Vennen cotton yarn from Dolores. The model is inspired by the internet and into their own planning.

Now the summer is so much more to do with the house is progressing rather slowly. Much has been all sorts of ideas in mind, but I must put the ice in my hat, I don´t get carried away. = O) I´m wondering also my own christmascalender, when they are already in some blogs, but hmm ...

Salainen aseeni miniatyyreihin, ostin tällaisen suurennuslasin Nukkekoti ja Lelusta enkä ole katunut. Tämä on huippuapu pieniin käsitöihin.
My secret weapon to miniatures, I bought a magnifying glass from Nukkekoti ja Lelu and I have not regretted. This is tophelp to small handicrafts.5 kommenttia:

- Virpi kirjoitti...

Ai että, itse tehdyt matot portaissa on piste iin päälle! Malli näyttää nätiltä. Minulla se on ollut myös ajatuksena, mutta omat porrasmattoni ovat vielä toistaiseksi ostoversiot. Portaat voisivatkin olla vaaleat, niitähän näkyykin ilmeisesti vain vähän, sitten kun niissä on matot.

Tillikka kirjoitti...

Pitkästä aikaa ehdin täälläkin käymään ja taas on uutta ilmestynyt. Ihania pieniä käsitöitä jaksat tehdä ja vaatteita myös!! Omille nukeille se vaatteiden teko tuntuu olevan tosi tahmeaa.

Lotte kirjoitti...

Matosta tulee kaunis! Mä en ole noin kunnianhimoista tavoitetta uskaltanut edes mielessäni pyöritellä ;D Mattoa saa pistellä aika pitkät pätkät. Tosin, sultahan se onnistuu, kun teet heti tehtaallisen verran kaikkea ihanaa ;D Ja tämä oli siis pelkästään ihaileva kommentti, ei pienintäkään ivaa :)

Sua just viikonloppuna mietin, kun ajeltiin Anjalankoskelle anopin ja appi-ukon mökille kylään.

cockerina kirjoitti...

Niin Tippaliisa! Tämä on linssi, että minäkin haluan olisin ... Koska minun ikäiseni alkaa laskea katastrofaalisesti ... ah ah!
kerro minulle, jos olet ostanut sen? täällä Italiassa en löydä ...

suudella sinua, Catherine

leminisdicockerina.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.