Pages

torstai 10. syyskuuta 2009

Vielä kerran mattoasiaa - Once again carpets

Löysin uuden mallin nukketalon toisen kerroksen portaisiin tulevaan mattoon. Tässä kuva uudesta matosta.

I found a new model for doll's house on the second floor of the stairs the carpet in the future. In this picture of the new carpet.

Tämä matto on nyt ylimääräinen. Maton pituus on 22 cm ja leveys on 5,3 cm. Matto on vielä vähän kesken, pohjasta puuttuu valkoista väriä. Jos sinulla on tarvetta tällaiselle matolle, ota yhteyttä tippaliisa @ yahoo.com (jätä välilyönnit pois). Voisin tehdä tästä matosta vaihtarin tai sitten myydä, jos vaihto ei kiinnosta.

This carpet is now extraordinary. Carpet length is 22 cm and a width of 5.3 cm. The mat is still low among the missing from the bottom of the white color. If you have a need for such a rug, please contact tippaliisa@yahoo.com (leave out the spaces). I could do swap change with this carpet, then sell the second exchange, or if the swap is not interested.


Tässä vielä kaksi tyynyä, kaikkiin on käytetty lankana Vennen puuvillalankaa ja pohjakankaana on aida-kangas. Ruusu on oma malli ja toisen tyynyn malli on DollsHouse and Miniature Scene-lehdestä, jossa on joka kerta virkkaus-, neulonta- sekä ristipisto-ohje. Myös erilaisiin huonekaluihin löytyy ohjeet ja mallit joka lehdessä.

Here are two pillows, all have been used in thread and yarn, cotton Vennen and the base is aida fabric. Rose is my own model and another model has a pillow Dolls House and Miniature Scene magazine, which is a single crochet, knitting and cross stitch instructions. The furniture can be found in the various guidelines and models that Journal.

1 kommentti:

kathi kirjoitti...

Beautiful!
I want to try to make some rugs and pillows for my dollhouse. I love the colors you used here!