Pages

sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Valmiita ristipistotöitä - Ready cross-stitch works

Ristipistomatto rappusiin on valmis. Lyhyet rappuset ovat vielä ilman mattoja ja saavatkin odottaa nyt vähän aikaa. Jatkan alakerran rakentamista.
Jos haluat tehdä kuvissa olevan mollamaijan, ohje löytyy toisesta blogistani DIY-ohjeista eli täältä. Ohje on vielä kesken, mutta jatkuu päivittäin kunnes on mekko ja hattukin tehty.

Cross-stitch carpet stairs are done. Short stairs are still without carpet and make their wait a little while now. I will continue the construction of the downstairs.
If you want to make rag doll, who is in the pictures, the help can be found in a another my blog DIY's here. Help is not yet complete, but continues on a daily basis until the dress is made and also a hat.


Taulu on tehty Helmin ja Vilhon makuuhuoneeseen. Ohje on löytynyt netistä.

The board is going to Helmi and Vilho´s bedroom. The formula is found from internet.

Tämä seinävaate on tehty toisen blogini arvontaan sekä alla olevat tyynyt, joiden mallit löytyvät DollsHouse and Miniature Scene lehdistä.

This tapestry and the cushions was in my another blog awards of draw,the models of cushions can be found in Dolls House and Miniature Scene magazines.

7 kommenttia:

rosanna kirjoitti...

Lovely stitches. Thank you for the doll's tut. I'll try and do it. I love your dolls. Rosanna

Hertta kirjoitti...

Sinulle on viesti blogissani...

Tupu kirjoitti...

On hieno matto ja tyynytkin ovat kauniita. Tekisi mieli myös kokeilla jotain ristipistoa.

Maria kirjoitti...

Kauniita ristipistoja!! Mollamaijaa tekisi mieli kokeilla :)

cockerina kirjoitti...

Tippaliisa Hei, kiitos seuraavat blogiin ..
Sinun on ihana, pidän todella sinun tyynyt! ovat ristipisto tai puoli pistettä? Minkälaista kangasta käytätte? ja lanka on yksi tai kaksi päätä? erittäin hyvin tehty, onnittelut!
I loved your ohjaaja nukkeja, jos saan minäkin yrittää saada minut, jos en voi lähettää kuvia ja laitan linkin blogiisi ..
suudelman Italia, Catherine

- Virpi kirjoitti...

No voihan, onpa täällä oltu ahkeria! Tyynyt ovat aivan mielettömän ihania, oikeita joulutyynyjä! Ja tuo enkelitaulu, aivan suloinen! Lisäksi erikoismaininta nukelle, se on kerrassaan aivan ihana ja porrasmatot ovat valtavan ison työn tulos ja hienoja! Vau!

Jaana kirjoitti...

Hienoja ristipistotöitä! Tosi kauniita. Minäkin olen innostunut tekemään joitakin ristipistotauluja. Matot on niin suuritöisiä, ettei taida mulla olla niin paljon kärsivällisyyttä!
- jaana -