Pages

lauantai 10. joulukuuta 2011

Sukkia, sukkia...

Miniatyyrityöt ovat jääneet taakse ja nyt jatketaan muilla käsitöillä.

Tässä ensimmäisessä kirjoituksessa on erilaisia villasukkia.
Lankana on 7-veikkaa ja puikot 4mm.

    miesten perussukat koko 42
    naisten sukat, malli Novitan sukat lehdestä, koko 38
      samat sukat, kuvio näkyy tässä paremmin
                                 naisten sukat, malli myös Novitan sukkalehdestä, koko 39                                     naisten sukat, malli taas Novitan sukkalehdestä, koko 39 naisten sukat, malli Kerttu-sukista, koko 38naisten sukat, malli myös Kerttu-sukista, koko 39


                                                     miesten perussukat, koko 45-46

3 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Voi, kivaa, että päivitit sivua. Olen ajatelut sinua monen monta kertaa. Tänään viimeksi, kun vihdoin ja viimein tein niitä ruusuja itsekin. En kyllä saanut niistä yhtään niin hienoja kuin sinun. - Mulla on mineilyjutut harmillisesti tauolla. Nukkekotilehteä lukiessa aina hetkeksi innostuu. Mutta sitten muka aikaa ei vaan riitä pieneen näpertelyyn. Isompia juttuja tulee vähän tehtyä.- Sä olet tehnyt hienoja sukkia.

omppu kirjoitti...

Ihana nähdä päivityksiä sivuillasi! Minulle kelpaa loistavasti seurata käsitöitä myös kuuden kissan seurassa :) Tänä syksynä olen itsekin neulonut muutamat sukat, tosin ihan perinteisiä. Nyt heräsi innostus koettaa jäljissäsi jotain haastavampaa. Mukavaa joulun odotusta! ja kisuille halit :)

Kikka N kirjoitti...

Hei...Kiva nähdä sinun päivityksesi sivullesi. Olen melko uusi seuraajasi, mutta sieltä täältä blogeista olen saanut ihailla töitäsi.

Joko päätit tehdä minipalloja, minun tekisi mieli kokeilla, en vain ole vielä nähnyt 1:1 ohjettakaan.
Kikka