Pages

lauantai 7. tammikuuta 2012

Tammikuun alkupäivien käsityöt ja kisuja tietenkinTässä ensin huovutetut lapaset pesukoneen käsittelyn jälkeen. Nämä olivat kaksi kertaa huovutuksessa, kun kokeiluni hienopesussa huovuttamisesta epäonnistui. Eli kirjopesu ja linkous 800, siinä on tullut paras tulos.Lapaset on kudottu Pirtin kehräämön hahtuvasta ja puikot numero 8. Alla on seuraava kokeilu eli huopatossut. Ekat tossut tuli ja meni saman tien, ei siis onnistunut enkä edes kuvannut, kun harmitti niin.


Pidetään peukkuja että nämä onnistuvat.Novitan Linnut lankaa, Peippo, tyttäreni osti Korialta neljä kerää ja tässä ekat sukat tulossa. Asun aika lähellä Novitan myymälää, mutta valitettavasti muista kaupoista esim Robin Hood, löytyy osa langoista halvemmalla.


Ja tässä on keskeneräinen Petunia huivi Ullaneuleen sivulta. Päättely on kesken. Lankana on vironvillaa, Sateenkaari, ja pyöröpuikko numero 5.

Lopuksi vähän kissojen kuvia. Masa nukkuu Miinan kanssa tässä kuvassa. Siinä näkee hyvin millainen koko ero on hyvillä kavereilla. Masa on meidän kissojen pomo.


Vielä nukuttaa niin...


Onko pakko räpsiä niitä kuvia, häiritset mun unia. Lopeta!


1 kommentti:

Seijasisko kirjoitti...

Tulin vastavierailulle ja täältähän löytyi mukava blogi.:)Ihana huivi tulossa.