Pages

sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Alakerran makuuhuoneeseen sänky - Downstairs bed in bedroom


Tässä vielä keskeneräinen mummon ja papan sänky. Sängyn jalat puuttuvat ja se on vähän vino, saa nähdä teenkö uuden vai ostanko, kun kaikki tuntuu näin aluksi olevan "harjoituskappaleita"?In this still unfinished granny´s and papa´s bed. Bed legs missing, and it is a little oblique, not to be seen if I do a new one or buy when everyone seems initially to be "training tracks"?Ensimmäisestä patjasta tuli ensin liian pitkä, kun korjasin pituuden huomasin, että leveys ei riitä. Ei muuta kun uusi kangas esille ja uusi aloitus. Tässä kuva kakkospajasta. =O)


The first mattress came first too long, when the fixed length, I noticed that the width is not enough. Does not change when a new fabric out and a new start. Here's a picture second mattress. = O)

Tyynyt, peitto, lakanat on ommeltu käsin. Aluslakana ja tyynyliinat on ohutta pellakangasta ja peitto on puuvillakangasta. Virkatut tyynyt olen saanut Merjalta. Viimeisessä kuvassa on päiväpeiton alkua, lankana on Vennen puuvillalanka.


Pillows, overlay, sheets are sewn by hand. The vessel sheet and pillowcases have a thin linen fabric and coverage is cotton fabric. Crocheted bags I've received Merjalta. The last picture has the date coverage begins, a thread is Vennen cotton yarn.
2 kommenttia:

- Virpi kirjoitti...

Upea sänky, todella kaunis! Tänne asti kaikki näyttää ainakin erittäinkin suoralta. Hieno käsityö!
En saa silmiäni irti tuosta bannerin tiiliseinästä. Se on niin hieno. On vain niin paljon kaikenlaista projektia, että taidan jättää tiilenladonnan talven työksi...

leilukka kirjoitti...

Kauniita petivaatteita. Ja toi pitsi se on tosi hieno voi.....kun osais.