Pages

tiistai 19. toukokuuta 2009

Alakerran rakentaminen edistyy... - Downstairs construction progress ...

Pappa on saanut jo paljon aikaiseksi. Alakerran kaksi huonetta on tapetoitu ja lattiat on paikallaan. Lattioiden hiominen on vielä tekemättä, samoin vahaus puuttuu. Papalla on paljon erilaisia työkaluja. Hän lainasin mummon koria työkalupakiksi. Mitähän mummo pitää asiasta? Siitä kuulemme myöhemmin, kunhan mummo on palannut ompelimosta. hän on lähtenyt mekkoa sovittamaan ja palaa pian.

Huonejärjestys muuttui alakerrassa. Jätin kylpyhuoneen pois ja ajattelin tehdä raput yläkertaan, jolloin mummo ja pappa voivat käyttää samaa kylpyhuonetta muun perheen kanssa.


Grandpa has already done a lot. Downstairs in two rooms wallpapers are on the walls and floors are in place. Floors grinding needs to be done, just missing wax. Grandpa have a lot of different tools. He quoted from granny cart toolbox. I wonder what grandma should matter? It will hear later, as long as grandma is back from tailor. She has left the dress to match and return soon.

Order room downstairs changed. I left out of the bathroom and I thought staircase to upstairs, when grandma and grandpa can use the same bathroom for the family.


3 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Joutaisikohan pappa meillekin remonttia joskus tekemään, kun on noin nopea ja tarmokas :D

Jenni kirjoitti...

Tuo pappa on kyllä ihan mainio! Niin lepposan ja hyväntuulisen näkönen vaikka remonttia piisaa :)

Anname kirjoitti...

Voi ei, kuinka ihanan helly tuo vaari!