Pages

tiistai 12. toukokuuta 2009

Nukketalon asukkaat - The doll house people
Ajoin tänään mieheni kanssa Lappeenrannassa Biltemasta hakemassa sytykkeitä, niinkuin moni muukin ja Ruokolahdella noutamassa nuket, kilometrejä kertyi vähän yli 300. Kyllä kannatti ajella. En oikein tiedä mitä sanoisin, kun olen niin onnellinen Tillikan nukkemaailman nukkien omistaja. Valokuvat eivät tee oikeutta näille nukeille, nämä nuket täytyy nähdä livenä. Siis ne on niin hienoja, sanat eivät riitä kertomaan. Näin aluksi ainakin omia suosikkeja on pappa ja naapurin täti. Terveisiä Tillikalle, olet todella lahjakas nukentekijä! Katsellaan kuvia nukeista. Lupaan parempia lähikuvia myöhemmin. =O)
I drove today with my husband in Lappeenranta Biltema seeking stimulate, like many others, and Ruokolahti fecth dolls, mileage earned little more than 300 Yes supported the drive. I do not really know what to say, when I am so happy Tillikan nukkemaailman dolls owner. Photos do not do justice to these dolls, these creatures have to see live. So, they are so great, words are not enough to tell. Thus, at least to begin their own favorites are old gentleman, and a neighbor's aunt. Greetings to Tillikka, you are truly gifted author doll! Viewing photos dolls. I promise better pictures coming later. = O)

mummo ja pappa
granma and granpanaapurin täti
aunt from neigbornäiti ja isä
mother and fatherVanhemmat lapset
Older childrenNuoremmat lapset
Younger children
8 kommenttia:

Piipa kirjoitti...

Hurmaavia nukkeja!! Tuo papan ilme on kyllä mainio, ihanan hyvän tuulinen ja nuoremman pojan silmissä on kyllä mukavaa veitikkamaisuutta ja pilkettä :)

Maarit kirjoitti...

Onnea uusille talon asukeille! En yhtään ihmettele, jos olet innoissasi. Nuket ovat aivan upeita ja vielä kokonainen perhe tullut taloon yhdellä kertaa :)
Mummo ja pappa ovat minunkin suosikkeja.

Linnea kirjoitti...

Tosi persoonallisia nukkeja, ilmeet ovat aitoja ja hienosti toteutettuja! Ihan toista maata kuin nämä EuroMinis-valmisnuket :)

Hertta kirjoitti...

Hienot asukkaat olet saanut taloosi ! Kivaa porukkaa varmaan ovat, pilkettä löytyy silmäkulmasta ; ) On mukavaa seurata jatkossa, millaisia persoonallisuuksia heistä kehittyy...

Lissu kirjoitti...

Tillikka taitaa kyllä nukenteon! Aivan ihania! Minäkin olen tosi tyytyväinen "omaan mummooni"!

Julianna kirjoitti...

Ihastuttavia asukkeja ja niin monta!

leilukka kirjoitti...

Kyllä ovat hyvän näköisiä. Tillikka on taituri. Minunkin Kumpulaisen täti on niin ihana. Uskon todella että olet onnellinen.

kukka Lissu:) kirjoitti...

Voi Taivas:) onpa ihania<3<3<3
sanoo toinen Lissu...täälä kun on näemmä toinenkin Lissu:)